Quan arriba l’hora de dinar el que necessites saber és quina oferta tens aprop. Veure quins plats ofereixen en el menu, el preu, i coneixer nous restaurants per anar a dinar.

TRIA EL Menú és el directori que t’ajudarà a trobar l’oferta que millor s’ajusta al que et bé de gust de menjar.

 

Pots veure els resultats classificats per proximitat, pel tipus de menjar que ofereixen (carn a la brasa, pizza, menjar casolà, japonès, …) i pel preu.

Registra’t  amb el teu mail i un password i podràs guardar els teus restaurants favorits per veure d’un cop d’ull quins plats et proposen avui.

Dona un primer cop d’ull a les fitxes que t’apareixen  a l’inici, estan ordenades per proximitat a la teva ubicació. Podràs veure quins són els plats que ofereixen els restaurants que tens a prop i el seu preu. 

 

Si n’hi ha algun que et crida l’atenció pots clicar sobre ell per veure una fitxa més ampliada del restaurant amb fotografies del local i dels plats del menú. 

 

També veuràs altres opcions relacionades amb el restaurant que has triat. Això et permetrà descobrir nous locals que ofereixen un menú similar i que et podrien interessar.